Wimperextensions

logo-gecertificeerd-wimperstylistAltijd Prachtige, lange wimpers
Het is mogelijk: op elk moment fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn er in verschillende soorten.

Mooi en vrouwelijk in iedere situatie
Tijdens een drukke werkdag en zelfs op vakantie: altijd blijf je er met je lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Zacht en natuurlijk
Beauty & Style werkt met topkwaliteit wimperextensions van het merk Blink van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, je wimpers blijven zacht en flexibel.

 

Welke wimperextensions zijn er
Er zijn meerdere soorten wimperextensions welke allemaal weer een ander resultaat geven.

One by one techniek
Er wordt, wimper voor wimper een extension bevestigt. Per oog worden ongeveer 60 tot 80 extensions aangebracht. Dit geeft een zeer natuurlijke look. De extensions voel je niet zitten en zien er volkomen natuurlijk uit. Er zijn tal van keuzemogelijkheden in kleur, lengte, dikte en krul. Samen met de specialiste bepaal je je eigen look. De eerste behandeling duurt ruim twee uur. Het is een secuur en specialistisch werk. De extensions blijven ongeveer 6 weken zitten en vallen geleidelijk uit, tesamen met de eigen wimperhaartjes. Gemiddeld worden wimperextensions binnen 3 weken opgevuld. Om de glamour look te behouden dan kun je het ook met 1 of 2 weken laten opvullen. Een dergelijke “refill”-behandeling duurt 45 tot 90 min, afhankelijk van het aantal nieuwe wimper-extensions dat aangebracht moet worden.

Wimperstrip
Een complete set wimpers die bovenop de bestaande wimpers wordt geplakt. Ideaal voor een avondje uit om snel een mooie look te creëren.

Plukjes
Dit zijn een paar wimperhaartjes die als een bundeltje aan elkaar vast zitten. Deze zijn sneller te zetten dan de one by one techniek. De behandeling duurt een uur en blijven ongeveer 2 tot 3 weken zitten. Om de glamour look te behouden kunt je het laten opvullen.

Reinigensproducten en make-up
Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm oplost en de extensions loslaten. Verzorgingsproducten van Blink lash care zijn in de salon verkrijgbaar.

voor en na de behandeling

voor en na de behandeling

De voordelen van de wimperextensions:

  • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.
  • Maakt mascara, wimperverf en wimperkrultang overbodig.
  • Lengte en dikte aangepast aan uw wensen.
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet zitten.
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee.

Het dragen van contactlenzen geeft geen problemen met de wimperextensions.

 

Laat wimperextensions verwijderen door een specialist en probeer het niet zelf dit kan de natuurlijke wimpers beschadigen.