Anesi Silglycol Airless

anesi-silglycol-airlessAnesi Silglycol Airless (fruitzuur peeling)
Met de silglycol airless fruitzuur peeling word op een veilige manier het bovenste laagje van de huid verwijderd. De behandeling is essentieel voor pigment vlekjes en biedt anti-aging waarmee ook fijne lijntjes en littekens behandeld kunnen worden. Hierdoor word een nieuwe, frisse huid zichtbaar. Het kaviaar vliesmasker is een intensief hydraterend vliesmasker. Dit vliesmasker geeft de huid extra energie en stimuleert tevens de bloedsomloop. Aanbevolen bij een gestresste, gevoelige, verslapte, vermoeide en rijpere huid maar ook zeer geschikt als extra boost (lift).
 
Ideaal voor alle huidtypen die een jonge egale frisse uitstraling willen!

 
De behandeling bestaat uit: Reiniging met borstelapparatuur – Scrub – Stomen – Fruitzuur peeling – Kaviaar collageen vliesmasker – Cel Reveil serum – Crème Reparatrice – Crème Haute Protection SPF 30

Prijs: € 68,50  Duratie: 60 minuten

Bij de luxe behandelingen kunt u zelf bepalen hoe exclusief u de behandeling wil maken. U kunt de behandeling namelijk zelf uitbreiden met extra opties.
Beschikbare uitbreidingen voor de behandeling:

  • Epileren € 5,00
  • Make-up € 7,50
  • Gezichtsmassage € 15,00

Als u de behandeling wil uitbreiden dan kunt u dat voorafgaande aan de behandeling doorgeven. Voor een nog beter resultaat kunt u ook een kuur van ongeveer 6 à 8 behandelingen doen tot het beste resultaat behaald is. Dit is afhankelijk van de huid.